Aquesta formació gratuïta pels associats, va ser a càrrec de CQT Professional. El ponent Carlos Gay Foj, Enginyer Químic IQS i Assessor Tècnic d'empreses, va parlar sobre les queratines a nivell general i la seva evolució fins a dia d'avui. També es va presentar el tractament Evolution K en una demostració pràctica d'estirat i relaxament de ris amb dues models. 

FORMACIÓ: L'EVOLUCIÓ DE LES QUERATINES 

Aquesta va ser una formació de 8 hores amb la possibilitat de bonificació per part de les empreses. La primera part va ser teòrica i pràctica en un cap de pràctiques i la segona part van poder aplicar els coneixements adquirits a models reals.  

CURS EXTENSIONS DE PESTANYES 

Tots els associats van estar convidats a aquesta presentació de O2 Therapy, la tecnologia i beneficis de l'oxigenoteràpia aplicada al cabell. Els assistents van poder descobrir els beneficis sobre fibra; efecte botox, lifting, brillantor i pentinats excel·lents, sobre pell; calma picors, redueix problemes de descamació i hidrata el cuir cabellut, sobre bulb;  producte i rituals estimulen un millor creixement, pentinat; major durada, més cos, brillantor i salut capil·lar. 

INVITACIÓ EVOLUTION K 

 
 

Lix Cosmetics i Thuya Professional Line ens van oferir aquest curs d'ungles amb les darreres novetats en disseny i color, on les alumnes van poder practicar amb models reals tots els coneixements adquirits, d’immediata aplicació al saló. 

CURS UNGLES: TRENDY SALON NAIL ART 

La Unió de Perruqueria i Estètica es va reunir per celebrar el SOPAR DE GERMANOR amb motiu de la patrona Santa Magdalena.  

 
 

Vam voler compartir aquesta agradable vetllada on vam poder compartir experiències entre els professionals del nostre col·lectiu. 

SOPAR DE GERMANOR 

2016 

Una jornada demostrativa a càrrec de Toni Rodríguez de PÈLS PERRUQUERS  i el seu equip en la que es van dur a terme tècniques de tall i color, maquillatge de temporada i tècniques de tall i afaitat per home.  

 
 

Durant la jornada, en Toni Rodríguez, guanyador del 1er. Premi Nacional de Barberia, Tècnic de L'Oréal i amb més de 20 anys d’experiència en el sector,  va voler compartir tots els seus coneixements amb els assistents que van gaudir d’una magnífica jornada de perruqueria. 

DEMOSTRACIÓ: UNA FORMA DE VIURE I ENTENDRE LA PERRUQUERIA