La Unió de Perruqueria i Estètica i la FEDCAT (Federació Catalana de Perruquers) van sortir al carrer a pentinar contra el càncer.   

 
 

 

Els perruquers associats van col·laborar pentinant voluntàriament i tots els diners recaptats van anar destinats a la Federació d'Entitats contra el Càncer. 

PERRUQUERS DE CATALUNYA CONTRA EL CÀNCER 

Aquesta formació gratuïta pels associats, va ser a càrrec de CQT Professional. El ponent Carlos Gay Foj, Enginyer Químic IQS i Assessor Tècnic d'empreses, va parlar sobre les queratines a nivell general i la seva evolució fins a dia d'avui. També es va presentar el tractament Evolution K en una demostració pràctica d'estirat i relaxament de ris amb dues models. 

L'EVOLUCIÓ DE LES QUERATINES 

2015 

Miguel Griñó, va ser un dels darrers convidats de La Unió de Perruqueria i Estètica. Griñó va poder mostrar a través d’un Atelier que va oferir als associats del Gremi, la tècnica de tall Pívot-Point, el sistema de tall més avançat a nivell internacional, fonamentat en la moda que crea Pívot-Point  a nivell mundial per a cada temporada. 

 
 

Va ser un atelier molt pedagògic, molt aplicable i enormement comercial, d'estils molt adaptables i d'aplicació immediata al saló. 

ATELIER AMB MIQUEL GRIÑÓ