Un dinar que es va organitzar amb la finalitat de trobant-se i tenir ocasió de compartir els nostres desitjos pel dia a dia dels nostres salons en aquest nou any, així com conèixer les  necessitats dels associats i veure com podem des de la Unió organitzar aquelles accions o activitats que puguin aportar valor a les vostres empreses i al conjunt del sector.  

DINAR-TERTÚLIA UNIÓ DE PERRUQUERIA I ESTÈTICA 

La Unió de Perruqueria i Estètica i Lix Cosmetics van organitzar un curs de la casa KOSSWELL on es va presentar la seva nova col·lecció de tall i color. 

PRESENTACIÓ DE TALL I COLOR 

La Presentació Oficial del Nou Estirat Orgànic en un pas, ONE STEP. 

 
 

Amb aquest nou producte, es poden fer tres tipus de serveis: Estirat, relaxament de ris o reconstrucció capil·lar. 

 

El dia de la presentació, tots els assistents tenien un 10% de descompte en el Pack Professional. 

PRESENTACIÓ ONE STEP - ALLISAT ORGÀNIC 

La Unió de Perruqueria i Estètica del Vallès Oriental, juntament amb el Gremi de Perruqueria i Estètica de Mataró i Maresme, van convidar a tots els associats al SHOW GRUP MACOMACO, punters en el sector i presentant una col·lecció innovadora. 

 
 

Al voltant de 90 establiments, van assistir a l'acte per veure de primera mà les noves tendències en perruqueria. 

SHOW GRUP MACOMACO 

La Unió de Perruqueria va convidar als associats a una demostració gratuïta sobre la tècnica de depilació amb fil. 

 
 

Aquest és un procediment totalment natural, en el qual l'esteticista fa servir un llaç de fil amb el que s'aconsegueix extreure d'arrel tot el cabell no desitjat, fins als més petits, de manera que constitueix la neteja i retirada de tot creixement no desitjat. 

DEMOSTRACIÓ: DEPILACIÓ AMB FIL 

La Unió de Perruqueria i Estètica juntament amb Lix Cosmetics van presentar MY VEG,  la coloració ERBE TINTORIE: natural, vegana, de fangs, barreja de sorres amb aigua termal. 

 
 

També es va presentar NH3 TECHNOLOGY, la nova tecnología de l'encapsulament de l'amoníac. 

PRESENTACIÓ MY VEG: COLORACIÓ NATURAL, VEGANA 

2018 

Fruit de la Campanya Solidària que va organitzar la UNIÓ DE PERRUQUERIA I ESTÈTICA DEL VALLÈS ORIENTAL per la recollida de fons pels malalts de càncer, el passat dilluns 26 de novembre de 2018 es va lliurar a l’Associació ONCOVALLES l’import recaudat. 

ENTREGA XEC SOLIDARI